TIO TIOBRUSH Náhradní hlavice k zubnímu kartáčku (medium) - Cool Dew - 2 ks - II. jakost

Dnes jsme vybrali: TIO TIOBRUSH Náhradní hlavice k zubnímu kartáčku (medium) - Cool Dew - 2 ks - II. jakost od známého výrobce v akci za 198.55 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
199 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Sleva za poškozený obal.
Náhradní hlavice už měly plné zuby postávání na svém místě ve skladu. Nedočkavě se vrtěly, až nakonec žuchly z poličky. Stálo je to jen pomačkanou krabičku a sníženou cenu. Zranění můžete vidět na obrázku č. 2
Náhradní hlavice k zubnímu kartáčku TIOBRUSH, který je vyroben téměř výhradně z obnovitelných zdrojů. 

Bez ropných složek - kartáčky jsou vyrobeny téměř kompletně z rostlinných polymerů - štětinky z ricinového oleje, hlavice z celulózových vláken s certifikací FSC a rukojeť z cukrové třtiny. 
Štětinky laskavé k dásním - profil zaoblených štětinek TIO je založen na nejnovějších výzkumech a klinických studiích, aby se kartáček o vaše zuby postaral optimálně a nedráždil dásně. K dispozici je varianta SOFT s měkčími štětinkami a MEDIUM s tvrdšími. 
Udržitelný design - kartáčky vás okouzlí nejen atraktivním zevnějškem, obalové materiály lze recyklovat a rukojeť zachovat a vyměňovat pouze náhradní hlavice. Tímto způsobem ušetříte cca 70 % odpadu ve srovnání s kompletní výměnou celého kartáčku. 
Hygiena - vyměnitelná hlavice přesně přilne k rukojeti, díky tomu nedochází k množení bakterií. Součástí balení je i praktické cestovní víčko, které ochrání váš kartáček proti nečistotami. 
Ergonomický tvar rukojeti - díky perfektnímu tvaru se kartáček skvěle drží v ruce. 
Férová produkce - na rozdíl od bambusových kartáčků výroba TIOBRUSH probíhá v Německu - zaručuje férové ohodnocení a pracovní podmínky. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Už se těšíte na svoji objednávku?

Popis produktu TIO TIOBRUSH Náhradní hlavice k zubnímu kartáčku (medium) - Cool Dew - 2 ks - II. jakost

  • Cena: 198.55
  • EAN: 49153708392787

TIO TIOBRUSH Náhradní hlavice k zubnímu kartáčku (medium) - Cool Dew - 2 ks - II. jakost

Další produkty od výrobce

TIO

TIO TIOBRUSH Náhradní hlavice k zubnímu kartáčku (medium) - Cool Dew - 2 ks - II. jakost od oblíbené společnosti TIO - toto zboží si můžete nechat dodat za mimořádně nízkou cenu 198.55. Vybírejtee zboží v akci z pohodlí vašeho domova. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • PPL ParcelShop: +65Kč
  • Zásilkovna: +59 Kč
  • GLS: +98 Kč
  • PPL: +98 Kč
  • Česká pošta - Balík do ruky: +98 Kč
Platba

  • Dobírka: +39 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • GoPay: Zdarma